Artalemn Buzau

Fotografii pe pânză  Ce este un "CANVAS"?

Pentru cei ce nu cunosc inca va spunem ca este o fotografie de inalta rezolutie imprimata pe panza (engl. "canvas") care se utilizeaza la pictarea tablourilor.

  De ce sa aleg un CANVAS si nu o fotografie sau poster?

Simplu. Tablourile, caci asa le vom numi de acum, se pot realiza la dimensiuni mari pastrand o rezolutie impecabila si dau un aer aparte asemanator unei picturi deosebit de clare. Sunt inramate pe spate pe o rama de lemn ce le confera avantajul unei prinderi simple pe perete. Sunt rezistente in timp si au o textura similara cu cea a tablourilor in ulei. O alta atractie a acestor tip de tablouri este aceea ca o imagine se poate fragmenta in 3-5 tablouri de dimensiuni mai reduse dar montate impreuna pe perete vor crea o panorama de mari dimensuini 250-280 cm.si chiar mai mult.

Noi va propunem o galerie de imagini din care dvs. va puteti alege tabloul care credeti ca reprezinta cel mai bine interiorul casei dvs.; putem realiza si tablouri dupa fotografii realizate de dvs. - conditia mininima este ca rezolutia sa fie de cel putin 14 megapixeli. Peisajele de mai jos sunt realizate de noi; daca doriti sa realizati un tablou dintr-un subiect propriu, putem sa il fotografiem noi cu echipament de studio profesional.

  Ce dimensiuni au ?

Dimensiunile in care se pot realiza sunt de la 30x45cm pana la 130x190cm. Pretul unui astfel de tablou care sigur va satisface cerintele dvs.si va decora im mod spectaculos camera este de 270 lei/mp.

nou! O serie de astfel de tablouri realizate de noi sunt expuse in vitrina magazinului 'Cherie', la etaj in complexul comercial 'Aurora' din Buzau.

 
 

  1 - Venetia

Poster Venetia


  2 - Floral

Tablou Jerbere


  3 - Faleza


Poster faleza Mediterana


  4 - Susur in gradina

4 - Susur in gradina


  5 - Nori in Bucegi

Poster Nori


 6 - Lac in Fagaras

Panorama Fagaras


  7 - Liniste pe apa

Poster Venetia

 

  8 - Vara

Tablou lan rapita


  9 - Panorama Bucegi

Poster Bucegi

 

  10 - Luciul apei

10 - Luciul apei

 

  11 - Fagaras

 

Tablou Fagaras


  12 - Pastoral

12 - Pastoral

 

  13 - Veselie

13 - Veselie

 

  14 - Toamna pe deal

Tablou deal

 

  15 - Frunzis

Tablou Frunzis

 

* * *

Accesoriile prezentate in imaginile de mai sus (mini-rafturi, obiecte de decor) nu sunt incluse in pret.

©2004 - 2013
ArtaLemn.ro
www.artalemn.ro
tel 0238 718150 / 0724 238352