Artalemn Buzau

Despre noi 

   Noi privim mobilierul ca pe o forma de expresie a frumusetii si confortului.

Bucatarie MDF Buzau
    Pe aceast site puteti vedea cateva obiecte de mobilier realizate de noi: piese combinate din MDF, lemn, PAL, sticla si inox. Pentru a creste rezistenta in timp, folosim tehnologie ABS pentru protejarea canturilor.

  Aveti incredere in noi si comandati fara ezitare: mobila dvs. va fi un unicat, deoarece proiectul il facem impreuna si se va adapta perfect spatiului destinat. Puteti decide din prima faza asupra detaliilor (dimensiuni, culori, esente de lemn, accesorii, etc). Putem crea impreuna si modele deosebite, pentru incaperi ne-standard (mansarde, colturi de camere, etc).
 Fiecare comanda este un unicat, un lucrator realizand singur detaliile lucrarii dvs. ceea ce duce la cresterea calitatii si responsabilitatii.

  Avem o experienta ampla la mobila de comanda cu FRONTURI DE USI din MDF ce include toata gama disponibila si anume:

  -MDF MAT
  -MDF FOREST / FANTEZIE
  -MDF LUCIOS
  -MDF ANTICHIZAT
(acest tip confera un aspect de lemn cu frezare adanca si doua nuante de culoare).

  Realizam sisteme moderne si elegante de usi glisante cu rulare pe corp sau in interiorul corpului de mobilier, acoperite integral cu canturi tip ABS, 0.5 mm - 2 mm. Aparatura performanta pe care o folosim asigura durabilitatea in timp a lucrarilor.

  Designul interior al unei case trebuie sa tina cont, pe langa piesele de mobilier, si de aparatura electrocasnica, HiFi etc. Mobilierul realizat de noi poate fi proiectat ca sa acomodeze orice tip de aparat existent.

Biblioteca pe
               comanda Buzau
Ca o nota distinctiva in designul de mobila din Romania, noi putem folosi si panouri lamelare de lemn de esente si nuante diferite.
  Reconditionam mobila dvs. veche, prin inlocuirea usilor demodate cu altele noi, din MDF: design modern la pret imbatabil de mic.

Realizam si activitati de design complementare mobilierului, de exemplu canvas-uri de inalta calitate.Contact 


Ne puteti contacta la numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail / Whatsapp. Realizam si instalam lucrari in Buzau, Bucuresti si in alte orase, in functie de comenzi; contacti-ne pentru detalii.

Telefon Artalemn Buzau

Detalii Reg.Com.:
F10/502/2010
27091868
Buzau, Romania

 

Preturi 

Datorita faptului ca fiecare piesa este produsa pentru un singur client, pretul reflecta dimensiunile, materialele si acesoriile cerute. Va puteti calcula singuri pretul estimativ al mobilei dorite, aici.Copyright 2004 - 2021
ArtaLemn.ro

www.artalemn.ro