Artalemn Buzau


Estimator de preturi


   Avantajul esential al mobilierului la comanda este flexibilitatea totala in ceea ce priveste dimensiunea, designul, materialele si accesoriile dorite. In functie de acestea, preturile sunt variate. Mai jos va prezentam cateva preturi de referinta pentru diverse situatii.

 

   Bucatariile pe care le realizam au preturi competitive in raport cu calitatea lor. De asemenea, pretul final difera in functie de materialele folosite (ex. pretul unei coli de PAL variaza în funcţie de calitate şi finisari). Accesorizarea aleasa, de exemplu glisierele pt. extractie sertar variaza dupa preferinta dvs. intre foarte competitivul pret de 6.5lei pana la 230lei (modele lux). Dimensiunea finala per ml (metru liniar) este cea care poate fi folosita ca un estimator de pret, in functie de materiale, astfel:

A) 800 lei / ml: Integral PAL.
Pret calculat pt. PAL lemn gr.1 (cel mai mic pret). Pretul creste in functie de finisarile si textura aleasa de dvs. In prezent sunt 10 categorii de PAL inclusiv lucios, fiecare categorie avand cel putin 8 culori si preturi diferite.

B) 1180lei / ml: Caracase integral PAL si fronturi de usi din MDF MAT.
Pret calculat pentru frezare normala (catalog) si culoare exclusiv mat. Pretul creste functie de modelul de frezare (clasic plus, high class, high class plus, antichizat) si tipul sau culoarea foliei de acoperire (forest, fantezie, ultramate, supermate)

C) 1400lei / ml: Carcasa integral PAL si fronturi de usi MDF LUCIOS.
Pret calculat la frezare normala (saturn, saturn plus, venus) si folie HGE (exclusiv lucios) Pretul variaza in functie de combinatia dintre modele si folie.

D) 1500lei / ml: Carcasa integral PAL si fronturi de usi VOPSITE MAT O FATA, numai la modelele frezat plan (clasic). Pentru alte tipuri de frezari se calculeaza separat, in functie de complexitatea frezarii.

E) 1760 lei / ml: Caracasa integral PAL si fronturi de usi VOPSITE LUCIOS O FATA, numai la modelele frezat plan (clasic). Pentru alte tipuri de frezari se calculeaza separat, in functie de complexitatea frezarii.

Nota: Aceste preturi contin TVA.
In cazul fronturilor de usi vopsite va rog sa contactati reprezentantul firmei pt.informatii suplimentare (catalog RAL, termen de livrare)

   In aceste preturi sunt incluse gratuit accesoriile urmatoare:
-picioare reglabile metalice (cromate sau sidefate) de 80mm,
-sistem prindere pentru corpuri suspendate pe sina cu coltare reglabile
-glisiere standard tip FGV Italia
-inaltator de blat
-max 2 usi cu ridicare pe orizontala cu telescop
-balamale standard la usi TEKO Italia
-canturi ABS de 0.4 si 2mm
-proiectare
-montaj
-transport in municipiul Buzau.

   La finalizarea pretului si incasarea avansului primiti gratuit pe e-mail schita bucatariei in format 3D pentru analiza si eventuale modificari. Proiectarea 3D in avans costa 50 lei, suma ce se scade din valoarea finala daca acceptati oferta de pret.


   Exemplu - in functie de lungimea bucatariei calculati astfel:
Lungime: 2.2 metri liniari. Pretul estimativ va fi: 2,2 x 730=1606 lei (pret final, TVA inclus). Bineinteles puteti modifica, adauga sau renunta la alte accesorii suplimentare.
De exemplu daca doriti puteti adauga:
-cos sticlarie: + 124 lei (aproximativ)
-picurator vase: + 85 lei (aproximativ)
-suport mascat pt. cos gunoi: + 50 lei (aproximativ)

   Puteti de altfel sa comandati mobilierul astfel incat sa tina seama de dimensiunile electrocasnicelor si accesoriilor pe care le aveti deja (si in felul acesta nu este nevoie sa reorganizati toata bucataria sau sa cumparati alte electrocasnice, accesorii).

   La toate preturile de mai sus este inclusa bineinteles inclusa proiectarea si montajul final.
Asiguram transportul insa acesta va adauga costuri suplimentare in functie de localitate, distanta.

* * *

   Pentru canvas-urile decorative pe care le producem preturile sunt variabile in functie de dimensiunea lor si complexitatea formei sau ramei, un pret mediu fiind de cca. 280 ron / metrul patrat.


 Cateva exemple de preturi pentru produse finite, cu diferite tipuri de materiale si accesorizare:  http://artalemn.shopmania.biz 

 


© 2004-2018
ArtaLemn.ro
www.artalemn.ro
tel. 0724 238352