Artalemn Buzau


Reconditionare mobilier
(" upgrade " pentru mobila)


   De ce sa dati bani mai multi pe o garnitura de mobila noua, cand cea veche pe care o aveti deja in casa se poate reconfigura numai prin inlocuirea usilor?

   Cum adica? Simplu de tot: daca mobila dvs. (bucatarie, living sau dormitor) are structura buna - dar usile, balamalele si manerele s-au deteriorat (sau nu va mai plac) noi le putem inlocui, astfel:

    -fronturile de usi: le inlocuim cu usi noi, de calitate, exclusiv din MDF (Medium Density Fibreboard) MAT sau LUCIOS intr-o gama larga de frezari si culori (ca in exemplele de mai jos)

   -balamale vechi: la usa noua punem balamale noi simple sau balamale moderne cu amortizare la inchidere. Fara probleme la inchidere!

    -manerele vechi: daca inlocuiti usile, putem pune si manere noi (o gama larga de modele).

   Cum procedam? Simplu: un consultant se deplaseaza la dvs., va prezinta modelele de usi, va alegeti modelul si culoarea potrivita. Noi preluam dimensiunilor noilor usi si va prezentam pe loc o oferta de pret. Va putem ajuta si cu sfaturi tehnice sau design.

 


Usi din MDF
Design clasic, tip lemn sculptat sau frezat:


Culori:


Usi din MDF
Design modern, elemente decorative deosebite:

   
Culori:


Usi din MDF :
Suprafata texturata in relief:
Culori:
 

* * *

   Fronturile de usi din MDF sunt usoare (ideale pentru corpuri suspendate), durabile si cu un aspect estetic deosebit. Suprafata cea mai mare a mobilierului casnic este formata din usi. Daca inlocuiti usile vechi cu unele noi, mobila capata un aspect nou si modern, la un pret imbatabil de mic.

   Proiectul mobilierului il facem impreuna cu dvs. astfel incat sa aveti controlul total al modului in care va arata si functiona mobilierul. Modificam mobilierul in Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Focsani si alte localitati din zona de sud-est a tarii.

 © 2004-2016
Artalemn.ro
www.artalemn.ro
tel 0238 718150 / 0724 238352