Artalemn Buzau


Fronturi de usi
(lemn masiv, MDF, PAL)


    Noi proiectam usile corpurilor de mobilier cu deosebita grija. Astfel, sunt excluse erorile comune (usi care nu se inchid perfect, usi care se deschid singure, usi care nu sunt aliniate corespunzator, etc.) Recomandam fronturile de usi din MDF (Medium Density Fibreboard) care sunt usoare si durabile, aceste calitati fiind excelente pentru corpurile suspendate. MDF-ul este un inlocuitor de lemn, superior tehnic si calitativ PAL-ului.
    Marginile usilor (canturile) se uzeaza rapid daca nu sunt realizate corespunzator. De aceea folosim pentru protectia lor numai canturi ABS / PVC fixate cu adezivi de topire la cald, sub presiune. Acestea nu se dezlipesc.
    Dispunem de o gama larga de modele de fronturi de usi, de texturi si de culori, colaborand cu producatorii de materiale de calitate din tara. Va prezentam mai jos cateva exemple de modele de fronturi de usi din MDF. Pentru o gama completa sau modele personalizate, nu ezitati sa ne contactati direct.


 
MDF - Design clasic, tip lemn sculptat sau frezat:
Culori:


MDF - Design modern, elemente decorative deosebite:
   
Culori:


MDF - Suprafata texturata in relief:
Culori:

EXEMPLE de suprafete:

MDF LUCIOS (detaliu suprafata):

MDF infoliat lucios in Buzau

MDF VOPSIT LUCIOS (detaliu suprafata):

MDF vopsit, in Buzau

MDF MAT (detaliu suprafata):

MDF mat in Buzau

MDF INFOLIAT LEMN,
sectiune cu infoliere mat (textura lemn brut / forest)

MDF infoliat lemn, in Buzau

MDF INFOLIAT LEMN (detaliu suprafata):

MDF infoliat lemn, in Buzau, detaliu

 

 

Fronturi de usi din lemn masiv

    De asemenea, puteti alege pentru mobilier si fronturi de usi din lemn masiv. Acestea sunt disponibile in mai putine culori decat cele din MDF, dar textura variabila a lemnului creaza un efect estetic deosebit:

Lemn masiv, Luisiana Lemn masiv, Ohio Lemn masiv, Positano Lemn
             masiv, Sorento
 

 

* * *

    Indiferent de tipul de front de usa ales (MDF / PAL / Lemn ) va recomandam sa faceti decizia finala asupra modelului, texturii si a culorii fronturilor de usi numai dupa consultarea cataloagelor cu modele in miniatura (sample-uri), in lumina naturala. Acest lucru este necesar pentru a observa si tipul de suprafata si irizatiile de culoare (care nu se pot observa bine pe monitorul unui calculator).
    De asemenea, se pot alege modele cu suprafata din sticla si rama din MDF sau lemn masiv. Va stam la dispozitie cu recomandari si sugestii legate si de combinatiile optime de culoare pentru mobilierul dvs. Proiectul mobilierului il facem impreuna cu dvs. astfel incat sa aveti controlul total al modului in care va arata si functiona mobilierul. Livram mobilierul pe comanda in Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Focsani si alte localitati din zona de sud-est a tarii.2004-2016
ArtaLemn.ro
www.artalemn.ro
tel 0238 718150 / 0724 238352